Højskolesangbøger

Lån et sæt højskolesangbøger og syng af hjertens lyst til møder, fester etc.

Sang skulle efter sigende både skabe god stemning mellem mennesker og bringe dem tættere sammen. Med støtte fra Tuborgs Grønne Fond har DOF Middelart MusikAftenskole indkøbt 50 højskolesangbøger som forhåbentlig kan være med til at gøre Middelfart lidt gladere.

Lån og syng
I et samarbejde mellem Middelfart Kultur & Bibliotek og musikaftenskolen er det muligt, for alle borgere i Middelfart Kommune, der har lyst til i fællesskab at synge sange fra højskolesangbogen at låne et sæt sangbøger på biblioteket på KulturØen.

Fra Halfdan til McCartney
Højskolesangbogen indeholder 572 sange til enhver lejlighed. Sange om morgen og aften, årets gang og om liv, frihed og fælleskab mv. Fra gamle folkeviser, over Halfdan Rasmussen og Benny Andersens finurlige tekster til John Lennon og Paul McCartneys melodiske melodier.

Bogsættet indeholder også højskolesangbogens melodibog med tillige med sanghåndbogen, der indeholder en nærmere beskrivelse af sangene i Højskolesangbogen.

Lån sangbøgerne en dag eller to. Kontakt biblioteket på KulturØen på telefon 8888 5210 eller mail bibliotek@middelfart.dk og aftale nærmere om reservering og afhentning, som kun kan foregå i betjent åbningstid på KulturØen i Middelfart.