Print og kopiering

På bibliotekerne i Middelfart Kommune kan man både printe og kopiere mod betaling

> Pris for print
> Pris for kopi

Udskrivning
Man behøver ikke længere have kontanter og en tur forbi skranken med småpenge, når man printer på bibliotekerne i Ejby, Nørre Aaby og på KulturØen. Print betales i stedet på computeren med kreditkort eller MobilePay. Hvis man ikke har et kreditkort kan man i den betjente åbningstid også betale kontant ved at bruge funktionen Bestil Print.

Da en stor del af åbningstiden i bibliotekerne er med selvbetjening, giver det borgerne altså mulighed for at hjælpe sig selv med print uden at have kontakt med personale.
 

Print fra egne enheder
Det er også muligt at printe fra egne enheder, såsom bærbare computer, tablet eller smartphone på bibliotekerne i Ejby, Nørre Aaby og på KulturØen.

På mobile enheder skal man først hente app’en fra Princh, nu finder man det man ønsker at printe, som skal deles med princh, herefter skal man indtaste printernummer (nummeret står på printeren og flere plakater rundt i biblioteket), gennemse udskrift, betale med betalingskort og bede om at printe.

På en bærbar pc går man til print.princh.com, indtaster printernummer (nummeret står på printeren og flere plakater rundt i biblioteket), betaler med betalingskort eller MobilePay og beder om at printe.
 

Pris for print
A4
Sort/hvid: 1 kr.
Farve: 2 kr.

A3 (kun på KulturØen)
Sort/hvid: 2 kr.
Farve: 4 kr.

For hvert printjob tillægges 2 kr. (Betaling med MobilePay tillægges yderligere 1 kr.).
 

Kopiering
Der står kopimaskiner på alle kommunens biblioteker. Det er kun på KulturØen, at det er muligt at tage kopi i størrelse A3.

Eget papir må ikke bruges i bibliotekets kopimaskine. Der må kun bruges papir, der er udleveret på biblioteket.
Kopi skal betales til personalet i den betjente åbningstid eller via MobilePay på tlf. 60 96 41 (nummeret kan kun bruges til at betale for kopi).

Pris for kopi
A4
Sort/hvid: 1 kr.
Farve: 2 kr.

A3 (kun på KulturØen)
Sort/hvid: 2 kr.
Farve: 4 kr.