Lokalebooking

Foredrag, møder og konferencer. KulturØen og biblioteket har flotte rammer til såvel formelle som uformelle møder.

Her er en oversigt over de lokaler på KulturØen, der kan bookes. Derudover er der mange muligheder for uformelle møder på såvel biblioteket som i biografens caféområde ved indgangen.

Bibliotekets lokaler er blevet en del af kommunens lokalebooking-system. Her kan godkendte folkeoplysende foreninger og andre godkendte foreninger i Middelfart Kommune selv logge ind for at booke og slette bookinger i det elektroniske lokalesystem.

Her kan du se ledige tider for bibliotekets lokaler.
Følg nedenstående link. På den fremkomne side trykker du på nederste link "Se bookinger". Under "Gruppe" vælger du Middelfart Bibliotek.
> Se bookingkalender

For andre end de forhåndsgodkendte foreninger kan der ved booking af lokale normalt forventes svar inden for 1-2 hverdage.

OBS. Lokalet er først booket når du modtager en bookingbekræftelse fra Middelfart Kommune.

Middelfartsalen
En stor flot sal med udsigt til Lillebælt og den nye Lillebæltsbro beliggende på 2. etage af KulturØen. Der er plads til 180 personer og alt i teknisk udstyr.
> Mere om Middelfartsalen
> Book Middelfartsalen

Tænketanken
På bibliotekets første etage ligger et mødelokale med plads til 20 personer. Der er whiteboard, storskærm og pc i lokalet.
> Mere om Tænketanken
> Book Tænketanken

Videnskabet
Et mindre mødelokale på bibliotekets første etage med udsigt til Lillebælt  og - måske - marsvin. Lokalet er bygget af en glasvæg. Der er plads til otte personer og rummet kan bookes hverdage fra kl. 16.00 - 22.00 og lørdag/søndag fra kl. 08.00 - 22.00.
> Mere om Videnskabet
> Book Videnskabet

KulturØpladsen
En åben plads foran KulturØen på 875 m2 der er velegnet til friluftsarrangementer og åbne koncerter.
> Mere om KulturØpladsen
> Book KulturØpladsen

Salonen
Her er der plads til, at seks-otte personer holder et møde i åben forbindelse med Oscars Kaffebar. Møder skal aftales med Panorama Biografen.
> Oscars Kaffebar

Parkering
Der er gode parkeringsmuligheder i nærheden af KulturØen. Foran bygningen er der 3 timers parkering. For enden af Havnegade, med kort gåafstand til KulturØen, er der et P-hus.

Parkering i P-huset er gratis og P-skive er ikke påkrævet bag P-huset, på dæk 1 og 4 samt tagdækket. Parkering på Dæk 2 og 3 er reserveret til Middelfart Sparekasse, så her gælder særlige regler og vilkår, som fremgår af skilte på pladsen.
> P-huset

Mad og drikke
Restaurant MAST sørger for kaffe/te, brød, kage og frokost til alle møder og konferencer på KulturØen. Kontakt MAST på tlf. 78 70 25 25 eller info@restaurantmast.dk.
> Restaurant MAST

Internet
Der er adgang til gratis trådløst net på hele KulturØen. Få en vejledning til tilslutningen i den gule skranke ved indgangen.

> Spørg om booking