Børnenes Danmarks Indsamling - Vi går sammen

11.01.24
I årets Danmarks Indsamling går Danmarks børn sammen for sultne børn i Uganda. Fra den 8. januar til den 3. februar 2024 inviterer vi alle børn og deres voksne til at deltage i indsamlingen.

Gå en tur og hjælp med at samle ind til fejl- og underernærede børn i Uganda. Sådan lyder budskabet fra den 8. januar, når DR B&U og en række samarbejdspartnere engagerer landets børn og unge i den gode sags tjeneste. Novo Nordisk Fonden donerer 20 kr. til Danmarks Indsamling for hver gået kilometer, der registreres på dr.dk/vigårsammen.

Lørdag den 3. februar afsløres det i den første time af Danmarks Indsamling-showet på DR1, hvor mange kilometer børnene samlet har gået for Uganda.

Registrer kilometerne

Hver en kilometer tæller, når man registrerer den på hjemmesiden www.dr.dk/vigårsammen. 

Børnene må deltage alle de gange, de vil i perioden indtil lørdag den 3. februar kl. 12.

Hvad samler børnene ind til?

Novo Nordisk Fondens donation går til et Danmarks Indsamling-projekt i West Nile, Norduganda. Projektet administreres af Folkekirkens Nødhjælp og adresserer udfordringer relateret til sult, fødevareusikkerhed, samt fejl- og underernæring blandt udsatte kvinder og deres børn i flygtningebosættelser og værtslandsbyer i det nordlige Uganda. Donationen fra Novo Nordisk Fonden vil gå til at facilitere aktiviteter, som øger kvindernes adgang til og viden om sunde og nærende fødevarer, så de har bedre mulighed for at give deres børn den mad, de har brug for.