Logo 'Den store hemmelige kunstjagt'
Logo 'Den store hemmelige kunstjagt'

Find den hemmelige kunst i Trekantområdets Festuge

01.07.21
Hemmelig kunst venter på at blive opdaget under Trekantområdets Festuge 2021, når festugens Børnekulturlaboratorium inviterer børn og deres familier til at tage med på ’Den Store Hemmelige Kunstjagt’. Find og oplev fire interaktive kunstjagter, der er skabt og skjult af børn i Billund, Kolding, Vejle og Middelfart.

For at deltage i ’Den Store Hemmelige Kunstjagt’ skal man downloade et kort med et kunstjagtpas fra festugens hjemmeside. Til hver enkel kunstjagt skal deltagerne følge kortet for at finde kunsten, og undervejs stemple et pas. Deltager man i alle fire kunstjagter og indsamler alle stempler, vinder man en flot præmie.

’Den Store Hemmelige Kunstjagt’ er lavet af børn i samarbejde med en kunstner. De fire kunstnere på projektet er Lene Noer, billedkunstner, Robert Cole Rizzi, lydkunstner, Kunstpartiet, teater- og performance-gruppe og Jette Löwén, keramiker.

Hver jagt vil være meget forskellig, hvilket afspejler de involverede kunstformer og lokale miljøer. Kunstnerne giver den kreative ekspertise og ramme for børnene til at udvikle deres egne ideer og kunstværker sammen.

Børnekulturlaboratoriet i 2021 er et partnerskab mellem Nicolai for Børn, Billund Kommune, Middelfart Kommune og Vejle Kommune. I laboratoriet deles ekspertise mellem deltagerne og laboratoriet bruges som platform til at eksperimentere med nye måder at arbejde med børnekultur på.

Den Store Hemmelige Kunstjagt finder sted de følgende dage:

d. 27. august i Skoven i Skulpturparken, Ved Skolevej, Billund 14.00 - 17.00
d. 28. august Niclolai for børn, Skolegade 2C, Kolding 10.00 - 13.00
d. 4. september PAP & PAPIR festival, Spinderihallerne, Spinderigade 11, Vejle 11.00 - 17.00
d. 5. september CLAY Keramikmuseum, Grimmerhus Kongebrovej 43, Middelfart 10.00 - 17.00

Download kortet fra www.trekantfest.dk