Arkitekttegning af den renoverede KulturØ-plads

Undskyld, vi roder!

01.02.19
For tiden kan det være lidt af en udfordring at komme i biografen eller på biblioteket i Middelfart. Der er nemlig opstillet et hegn omkring KulturØen og på KultuØ-pladsen vrimler det med håndværkere og maskiner.

Det skyldes, at Middelfart Kommune er i fuld gang med at renovere området, hvor der skal etableres alt lige fra grønne områder og springvand til hængekøjer og legeplads.

Arbejdet forventes færdig ultimo maj måned og i mellemtiden har KulturØen åben som vanligt.

I byggeperioden kan man ikke gå på pladsen. For at komme ind på KulturØen, skal man derfor i stedet, gå langs hegnet på parkeringspladsen og dernæst gå langs selve bygningen hen til indgangen.

Har man spørgsmål til ombygningen af KulturØ-pladsen er man velkommen til at skrive en mail til biblioteket.