Strib Bibliotek

Strib Bibliotek får nye faciliteter og nyt tag

06.12.18
Biblioteket i Strib står over for en større ombygning mede nyt tag og en større renovering af bibliotekets første sal. På grund af byggeriet lukker biblioteket midlertidigt i perioden 1. december 2018 til omkring 1. juli 2019. Her kan lånere i stedet bruge biblioteket på Kulturøen i Middelfart.

I løbet af december påbegyndes nemlig en større ombygning og modernisering af biblioteket.

Det er primært 1. salen i huset på Vestergade, der skal renoveres.

Her bliver der bygget et stort lyst møderum, som vil kunne benyttes af foreninger og private. Mødelokalet kommer også til at huse de mange arrangementer, som frivilligforeningen ”Bevar Strib Bibliotek” står for i løbet af året.

Ved at flytte arrangementerne ovenpå frigives der mere plads i biblioteksrummet i stueetagen, hvor arrangementerne normalt foregår.

På 1. salen skal der også bygges et køkken, som den lokale spiseklub blandt andet kan få glæde af, en ny trappe, en elevator samt nyt tag på bygningen.

Brugere velkomne på KulturØen
Alle, der har mod på en køre- eller cykeltur, kan udover at låne nye forsyninger, også hente reserveret materiale på biblioteket på KulturØen. Det kræver blot, at man ændrer afhentningssted fra ”Strib” til ”Middelfart”.

Man kan enten selv rette afhentningsstedet via bibliotekets hjemmeside eller kontakte bibliotekerne for at få hjælp.

Vinterens og forårets arrangementer, der allerede er planlagt på Strib Bibliotek, vil så vidt muligt blive gennemført, selvom biblioteket har lukket.

Frivilligforeningen ”Bevar Strib Bibliotek” arbejder i øjeblikket på at finde egnede lokaler i Stribområdet, hvor arrangementerne kan blive afholdt.

Fakta
* Biblioteket i Strib har lukket under ombygningen - fra den 1.12.2018 til omkring juli 1. juli 2019
* Ombygningen af Strib Bibliotek sker i samarbejde med Lokalarkivet, frivilligforeningen ”Bevar Strib Bibliotek” og Lokaludvalget
* Det er tegnestuen Arkitekten fra Strib, der står bag ombygningen af biblioteket
* Bibliotekets telefon 88 88 52 10 og mailadresse bibliotek@middelfart.dk vil være åben i hele lukkeperioden og alle henvendelser blive besvaret alle hverdage i tidsrummet kl. 10.00 – 17.00.
* Biblioteket på KulturØen har åbent alle ugens dage kl. 07.00 – 22.00 og der er personale tilstede mandag til lørdag i den betjente åbningstid.