Lydbog

Dagens anbefaling - 100 af de bedste rockplader

23.03.20
Hver dag får du, her på siden, en anbefaling til en lydbog eller e-bog du kan lytte til eller læse mens bibliotekerne holder lukket.

Biblioteket har p.t. lukket dørene til den fysiske bogsamling, men heldigvis kan du stadig benytte eReolen, som du kan læse mere om her.

På eReolen finder du både e-bøger og lydbøger, og der er mange gode titler at vælge imellem. De titler, der er mærket med et blåt ikon, kan du låne lige så mange af, du vil. Titlerne med det hvide ikon, kan du låne to e-bøger af og to lydbøger af på samme tid. Lånetiden er 30 dage.

Hvis du mangler inspiration til næste gode læseoplevelse så følg med her på siden. Hver (hver)dag får du en anbefaling af en e-bog, lydbog eller film. De fleste er anbefalinger vil være af de 'blå titler' fra eReolen dvs. en af de lyd- eller e-bøger du kan låne frit af. Men der vil også komme enkelte anbefalinger af  'hvide titler', podcasts og film, der er tilgængelige via biblioteket eller andre sider.

Anbefalingerne er skrevet på skift af vores bibliotekarer og litteraturformidlere, der i lukkeperioden arbejder hjemmefra.

Rigtig god lytte- og læselyst. Se dagens anbefaling herunder:

Forside på 'Lydspor: 100 af de bedste rockplader'

12. Anbefaling (e-bog)

'Lydspor: 100 af de bedste rockplader'
af Torben Bille

Hvis du ligesom mange andre har meget mere tid derhjemme for øjeblikket end normalt, er der jo rig mulighed for at lytte til musik. Og hvad med at kaste sig over ikke færre en 100 rockplader fra perioden 1936 til 2001? I denne bog har den hedengangne, dygtige musikanmelder Torben Bille samlet og præsenteret 100 af verdens bedste rockplader, så de samlet set kommer til at tegne et historisk portræt af rocken som genre. Rigtig god lytte-lyst.

> Lån e-bogen
> Læs tidligere anbefalinger