Familie der læser

Familielæsekredse

04.09.18
Læs en bog sammen med familien og mød andre på biblioteket til pizza og bogsnak. Middelfart Kultur og Bibliotek afholder tre nye familielæsekredse henover efteråret.

Friaften fra køkkenet
Bøgerne, der skal læses, kan lånes på biblioteket i god tid op til familielæsekredsen, og der er sørget for ekstra eksemplarer, så hele familien kan nå at få læst historien. Konceptet er helt enkelt: Læs bogen hjemme og del læseoplevelsen sammen med andre børn og familier. Mindre søskende, som ikke deltager i læsekredsen, kan lege i børnebiblioteket og deltage i spisningen undervejs. 

Det koster 25 kr. pr. person at deltage i Familielæsekredsen. 

Den lille prins
Efterårets første bog er klassikeren ”Den lille prins” skrevet af Antoine Saint-Exupéry. Vi snakker om bogen onsdag den 12. september. En pilot må nødlande i ørkenen. Her møder han den lille prins, som kommer fra asteroide B-612. Den lille prins fortæller om sit liv på planeten og om rosen han savner. Han fortæller om de steder og mennesker, han har besøgt, inden han kom til jorden. Bogen kan læses fra ca. 9 år.
> Køb billet

Vildheks
Tirsdag den 2. oktober skal det handle om ”Vildheks” af Lene Kaaberbøl. Den almindelige, stille og leverpostejfarvede Clara viser sig at have vildhekseevner. Vildhekse tager sig af den vilde verden – dyrene, skoven, stranden og alt hvad der lever og gror. Clara kommer på ”hekseskole” hos sin moster, der bor i et lille hus i skoven. Men der er også farlige kræfter i vildheksenes verden og Clara får brug for at lære hurtigt! Bogen kan læses fra ca. 9 år.
> Køb billet

Spirit animals – Påkaldelsen
Som efterårets sidste bog skal der mandag den 5. november snakkes om ”Spirit animals – Påkaldelsen” af Brandon Mull. I verdenen Erdas kan nogle få mennesker påkalde totemdyr, og derved opnå uanede kræfter. Fire forskellige børn møder deres totemdyr. Men det er ikke almindelige totemdyr. De fire børn påkalder hvert et af de legendariske dyr, som kun optræder i gamle legender. Og det er ikke tilfældigt at disse fire dyr kommer tilbage til Erdas netop nu – en gammel fjende rører på sig. Bogen kan læses fra ca. 10 år.
> Køb billet

Alle tre læsekredse varer fra kl. 17.30 – 19.00.

Materialer

Antoine de Saint-Exupéry: Den lille prins (Ved Henrik Ægidius, 31 cm)
Reservér
  • Bog

Den lille prins (Ved Henrik Ægidius, 31 cm)

Af Antoine de Saint-Exupéry (2018)
Læs mere
Lene Kaaberbøl: Vildheks. Bind 1, Ildprøven
Reservér
  • Bog

Vildheks. Bind 1, Ildprøven

Af Lene Kaaberbøl (2010)
Læs mere
Brandon Mull: Spirit animals - påkaldelsen
Reservér
  • Bog

Spirit animals - påkaldelsen

Af Brandon Mull (2014)
Læs mere