Kvinde med bibliotekets app

Biblioteket-app

Adgang
Adgang hjemmefra
Dit bibliotek på mobilen

Biblioteket-app’en er hele dit bibliotek samlet i én app. App'en har et moderne og brugervenligt design, og funktionerne er fleksible og intuitive i brug. Med Biblioteket-app’en har du altid dit bibliotek lige ved hånden. Her kan du søge, reservere, blive inspireret og app’en hjælper dig med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer.
> Hent app'en på IOS
> Hent app'en i Android

Bliv inspireret 
Biblioteket-app’en er spækket med inspiration og formidling. Du kan finde en masse hylder med inspiration som eksempelvis Danske debutanter fra eReolen, Store romaner, Børnenes univers, For de 9-14 årige - sjove bøger og meget mere. 

Søg på tværs af alt
Du kan søge på tværs af fysiske og digitale materialer, så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i eReolens app - så bliver det ikke nemmere. Hent den i App Store eller i Google Play
App'en hedder Biblioteket og udgiveren er Redia, som har udviklet app'en for bibliotekerne. Når du har hentet app’en skal du vælge din kommune, og så er du igang. Login er det samme, som du bruger på vores website og når du låner på biblioteket.

Prøv den ! God fornøjelse.