Litteratur

Sæsonens sidste LitteraTUR & kaffe

Af Webredaktionen

Tags

Nyt fra biblioteket
Foto fra turen
Foto fra turen

Sæsonens sidste LitteraTUR & kaffe fik en flot salut, da vi i køligt men smukt junivejr gik fra Grimmermosehuset og forbi Kongebro Havn op og ud mod den Gamle Lillebæltsbro. 

Lyset flimrede grønt, da vi gled ind gennem skoven ad de bugtede stier. Og da Hindsgavls kuperede terræn truede med at tage pusten fra os, fandt vi ud til kysten, hvor kaffe og bøger blev hevet frem og besigtiget under livlig snak. 

Dagens udvalg fokuserede på de forventninger, man kan have til en rejse – og det at rejse (litterært) i al almindelighed. Hvorfor tålmodighed og taksigelse bør være blandt de første ting, du putter i rygsækken. Og hvad er i grunden en vellykket dag? Hvorfor falder det, man læser, bare bedre på plads i det fri? Hvordan er stier med til at væve landskabet sammen? Hvad har nåleskoven at tilbyde den vandrende med sit tætmaskede mørke, og er det muligt som litterær turist at få en fornemmelse af Jens Baggesens legendariske katedralsyn i Strasbourg under den Gamle Lillebæltsbros betonbuer? 

Dette var sidste omgang LitteraTUR & kaffe inden sommerferien. LitteraTUR & kaffe vender tilbage tirsdag den 20. august, hvor vi starter og slutter ved Fænø Odde rasteplads, Oddevejen 8, kl. 17. 

Se mere i det kommende Oplev-magasin og her på hjemmesiden.