Om kulturØen

KulturØens historie og indretning

KulturØen

KulturØen blev bygget i 2005 og er tegnet af arkitekt John Lassen fra arkitektfirmaet Schmidt, Hammer & Lassen. Bag byggeriet stod Middelfart Kommune, Middelfart Sparekasse og Kvickly, som siden har drevet KulturØen som en ejerforening. 

I 2016 blev den indre del af bygningen gennemgribende redesignet. Karl Rasmussen Arkitekter har haft entreprisen på bygningsændringerne og Rosan Bosch Studio har rådgivet vedrørende den overordnede designlinje og den oplevelsesorienterede indretning. 

Hvem har hjemme på KulturØen? 

Restaurant MAST har været KulturØens restaurant siden maj 2019. 
» Restaurant MAST 
 

Panorama Biografen har været på KulturØen lige siden åbningen i 2005. 
» Panorama Biograferne
 

Oscars Kaffebar er drevet af Panorama Biografen, men der er åbent for alle KulturØens gæster. Kaffebaren opstod i forbindelse med ombygningen i 2016. 
» Oscars Kaffebar
 

Turistinformation finder man i den store gule skranke, som er det første man møder når man kommer ind på KulturØen. Her kan man finde mange pjecer og oplysninger om lokale seværdigheder. Desuden er man selvfølgelig altid velkommen til at spørge personalet. 
» Åbningstider for Turistinformationen 
» Visit Middelfarts hjemmeside
 

Biblioteket har været på KulturØen siden åbningen i 2005. Efter den store ombygning i 2016 er åbningstiderne blevet meget udvidet, således at der i hverdagene er åbent på biblioteket fra kl. 07.00-20.00 og i weekenden fra kl. 07.00-17.00. Den betjente åbningstid er lidt mere begrænset. 
» Åbningstider for biblioteket på KulturØen 
  

Mødefaciliteter 
På KulturØen er det muligt at afholde et møde i en afslappet atmosfære enten helt privat i et lukket mødelokale eller i en krog på KulturØen. Noget koster penge mens andet er helt gratis at benytte. 
» Læs mere om lokalerne på KulturØen