Højskolesangbøger

Lån et sæt højskolesangbøger og syng af hjertens lyst til møder, fester osv.

Sang skal efter sigende både skabe god stemning mellem mennesker og bringe dem tættere sammen. Med støtte fra Middelfart Sparekasse har Musikaftenskolen indkøbt 100 højskolesangbøger, som forhåbentlig kan være med til at gøre Middelfart lidt gladere. 

Lån og syng 

I et samarbejde mellem Middelfart Kultur & Bibliotek og musikaftenskolen er det muligt, for alle borgere i Middelfart Kommune, der har lyst til i fællesskab at synge sange fra højskolesangbogen at låne et sæt sangbøger på biblioteket på KulturØen. 

For at låne højskolesangbøgerne skal man være borger i Middelfart Kommune eller være arrangør af et arrangement i kommunen. Sangbøgerne er i 4 kasser med 25 sangbøger i hver kasse. Man kan låne en eller flere kasser efter behov. Sangbøgerne lånes kun ud som ”hele” kasser. 

 Fra Halfdan til McCartney 

Højskolesangbogen indeholder 601 sange til enhver lejlighed. Sange om morgen og aften, årets gang og om liv, frihed og fællesskab mv. Fra gamle folkeviser, over Halfdan Rasmussen og Benny Andersens finurlige tekster til John Lennon og Paul McCartneys fængende melodier. 

Det er også muligt at låne et eksemplar af højskolesangbogens melodibog. 

Lån sangbøgerne for en nærmere aftalt periode (max. en uge). 

Kontakt biblioteket på KulturØen på telefon 8888 5210 eller mail bibliotek@middelfart.dk og aftal nærmere om reservering og afhentning, som kun kan foregå i betjent åbningstid på KulturØen i Middelfart.