Handicapforhold

Der er nem adgang til bibliotekerne og flere tilbud for handicappede.

KulturØen

Biblioteket på KulturØen og hele KulturØen er indrettet handicapvenligt. Der er nemme adgangs- og parkeringsforhold med tre særlige parkeringspladser til handicappede. Biblioteket er i to etager med elevator mellem stueplan og første etage. Elevatoren har skiltning med blindskrift. Der er også elevator til Middelfartsalen fra stueplan op til anden etage og let adgang for kørestole.

Der er handicaptoilet på alle tre etager.
 

Ejby og Strib

Bibliotekerne er i ét plan med nem adgang til bygningerne. Der er mange parkeringspladser tæt på bibliotekerne.
 

Nørre Aaby

Der er adgang med lift på siden af bygningen. 
 

Få hjælp

Personalet hjælper gerne med at finde materialer og udlåne. På alle biblioteker er der selvbetjening, som er handicapvenlig, men spørg gerne om hjælp i den betjente åbningstid.
 

Hjemmesiden

Det er målet, at såvel hjemmeside som bibliotekssøgning skal være handicapvenlig. Vi følger de standarder der er på området. Brug evt. et oplæsningsprogram.

Synshandicap

Biblioteket har mange materialer specielt beregnet til blinde eller synshandicappede. Der er bøger med særlig stor skrift og både romaner og fagbøger som lydbøger, der også kan hentes via nettet.
 

Læsehandicap

Der er mange bøger til ordblinde og andre læsehandicappede. Både til børn og voksne. Spørg ved skranken.
 

Udbringning

Personer bosiddende i Middelfart Kommune, der ikke selv er i stand til at komme på biblioteket på grund af sygdom eller handicap, har mulighed for at blive tilmeldt "Bogen kommer"-ordningen.