Effekter fra udstillingen

"Skole-historier". Ejby Lokalhistoriske Arkiv udstiller på Ejby Bibliotek

20.06.22
Efter et par år, hvor coronaen stak en kæp i hjulet på mange traditioner, er Ejby Lokalhistoriske Arkiv igen klar til at lave udstilling på Ejby Bibliotek. Og i år skal det handle om skoler.

Hvis du er nysgerrig på historier omkring de skoler, der er beliggende i dét, der tidligere var Ejby Storkommune, skal du lægge vejen forbi Ejby Bibliotek i løbet af de kommende uger. Her udstiller Ejby Lokalhistoriske Arkiv nemlig billeder, små interviews og nogle effekter, der fortæller om livet på de enkelte skoler op gennem tiden.

Der er dykket godt og grundigt ned i lokalarkivets billedmateriale, mens nogle af arkivets medarbejdere har været hjemme at kigge i gemmerne fra dengang. Du kan derfor både se gamle klassebilleder, skolehæfter, håndarbejds-projekter og meget andet.

Udstillingen kan ses på Ejby Bibliotek indtil søndag den 17. juli. Der er adgang til biblioteket alle dage kl. 7 til 22, hvor du kan lukke dig ind med dit Sundhedskort.

Du kan læse mere om Ejby Lokalhistoriske Arkiv på www.ejbyarkiv.dk