Bil på stranden

Sæt dine reserveringer på feriepause

28.06.19
Undgå at miste din plads i køen til de efterspurgte bøger

Du kender det sikkert. Du nyder ferien og ser frem til et par uger langt væk fra hverdagen - og så tikker der en sms ind. Den bog, du har ventet med længsel på, er kommet hjem og står nu klar til afhentning… de næste syv dage!
Ikke nemt, hvis du sidder ved poolen i Sydfrankrig?

Her et tip til hvordan du kan bibeholde din plads i reserveringskøen:

Hvis du sætter dine reserveringer på pause, mens du holder ferie, bliver de ikke aktiveret, i den periode du er "udenbys".
Det vil sige: Hvis du står som nummer 1 på listen over reserveringer til Jussi Adler-Olsens nyeste "Offer 2117", bliver du stående der, indtil du er vel hjemme igen.
Først dér, bliver bogen taget fra til afhentning til dig. Du beholder din plads i reserveringskøen og rykker ikke længere ned.

Sådan gør du:
Du kan selv sætte reserveringerne på pause via hjemmesiden.

•     Log ind på bibliotekets hjemmeside med dit cpr.nummer/lånernummer og pinkode
  •     Klik på "Min konto"
  •     Klik  på "Brugerprofil"
  •     Udfyld start- og slutdato for din ferie. Pga. kørselsordningen mellem bibliotekerne er det klogest, at sætte datoen et par dage før ferien/fraværsperioden.
  •     Klik "Gem"

OBS! Hvis biblioteket modtager FJERNLÅN (materialer bestilt på andre biblioteker) til dig i ferieperioden, bliver de sendt retur, og du skal bestille igen.

Du kan også ringe til biblioteket på tlf. 8888 5210, så hjælper vi dig gerne.

Oprindeligt skrevet af Hjørring Bibliotek