Strib Bibliotek
Strib Bibliotek

Renoveringen af Strib Bibliotek

30.10.20
Fra den 1. november går arbejde med renoveringen ind i sin afsluttende fase.

Således har Middelfart Kommune nu indgået en aftale med de håndværkere, der skal færdig-gøre den indvendige renovering af bygningen på Vestergade, og den nye version af Strib Bibli-otek forventes dermed at stå klar til brug den 1. maj 2021.

Processen omkring renoveringen af Strib Bibliotek har været en lang én af slagsen og til tider også mere kompliceret end vi havde håbet på. Der har været en række benspænd undervejs, som har udfordret tålmodigheden hos alle involverede, men omvendt, så er vi ovebeviste om, at resultatet bliver arbejdet og ventetiden værd” udtaler Chef for Sekretariat, Kultur og Fritid, Peter Wamberg, der sammen arkitekt Jesper Henriksen, Rita Nordbo og Charlotte Pedersen, har været en del af den styregruppe, der har stået for renoveringen af biblioteket i Strib.

Men det er ikke bare håndværkere, der skal i arbejdstøjet i de kommende måneder. Det sam-me skal de kommende beboere og brugere, heriblandt frivilligforeningen ‘Bevar Strib Bibliotek’, der i fællesskab skal planlægge alt lige fra åbningen til den kommende drift af huset. Og det er et arbejde, som blandt andre kultur- og biblioteksleder, Charlotte Pedersen, ser frem til.

Jeg glæder mig til utrolig meget til at vi igen får et levende bibliotek, der kan danne ramme om kulturelle fællesskaber og blive et naturligt mødested for et hav af lokale foreninger og frivillige ildsjæle.

Fakta
-    Renoveringen af Strib Bibliotek er foregået over to etaper i perioden november 2018 og til 1. maj 2021.
-    Det er arkitekt Jesper Henriksen fra Arkitekten i Strib, der har stået for formgivning såvel som for indretningen af Strib Bibliotek.
-    Den samlede pris for renoveringen af Strib Bibliotek er 4.2 millioner kroner, der er finansieret af Middelfart Kommune.

Tags