3D modelbillede af det nye bibliotek

Nyt bibliotek og læringscenter i Nørre Aaby

19.02.18
Nørre Aaby bibliotek skal flytte til det tidligere rådhus. Det betyder både flytterod på biblioteket og en lukkeperiode.
Biblioteket lukker i 24 dage
Inden det nye bibliotek åbner, skal alle bogreoler med indhold pakkes ned, flyttes lidt længere ned af gaden og pakkes ud igen. Mandag den 26. februar starter bibliotekets personale så småt med pakke flyttekasserne. På trods af flytterod, vil biblioteket stadig være åbent med selvbetjening. Man vil kunne låne de bøger, der endnu ikke er pakket ned, samt aflevere og afhente reserverede materialer. Fredag den 9. marts er sidste åbningsdag på Østergade 19 hvorefter biblioteket holder helt lukket fra den 10. marts til og med den 2. april.

Lån lidt længere
Det er nu man skal fylde oplæsningsreolen på børneværelserne og sikre sig et godt lager af krimier, romaner og film. Lånetiden er nemlig ekstra lang på biblioteket i Nørre Aaby fordi der ikke kan afleveres i lukkeperioden. Det man låner nu skal derfor også først afleveres igen når det nye bibliotek åbner.

Tre åbne biblioteker
Biblioteket på KulturØen i Middelfart og bibliotekerne i Ejby og Strib hjælper også rigtig gerne borgere fra Nørre Aaby i lukkeperioden. Der er åbent alle ugens dage kl. 07.00 – 22.00 og der er personale tilstede alle hverdage og lørdage på KulturØen – i den betjente åbningstid
Alle, der har mod på en køretur, kan udover at låne nye forsyninger,  også hente reserveret materiale på de andre biblioteker. Det kræver blot at man ændrer afhentningssted. Man kan enten selv rette afhentningsstedet via bibliotekets hjemmeside eller kontakte bibliotekerne for at få hjælp.

Bibliotekets telefon 8888 5210 og mailadresse bibliotek@middelfart.dk vil være åben i hele lukkeperioden og alle henvendelser blive besvaret alle hverdage i tidsrummet kl. 10.00 – 16.00.

Åbning
Den 3. april står det nyindrettede bibliotek og læringscenter klar og slår dørene op på sin nye adresse Østergade 21. Borgmester Johannes Lundsfryd holder åbningstale kl. 11.00. Alle borgere er velkomne til at deltage i åbningen og samtidig se det nye bibliotek.

Tidsplan
26. februar Nedpakning af biblioteket starter
9. marts Sidste åbningsdag på Østergade 19
10. marts – 2. april Lukket – borgere henvises til de andre biblioteker i kommunen