Nye funktioner i bibliotekets app

15.05.24
'Scan og lån' samt 'Flerbruger' er to nye gode funktioner i Biblioteks-appen.

Biblioteks-appens nye funktion 'Flerbruger' gør det nemmere at holde styr på hvad hele familien har lånt, reserveret og hvornår bøgerne skal afleveres. I appen kan du nemlig nu være logget ind med flere brugerkonti på samme tid og hurtigt skifte imellem dem.

Den nye funktion gør det muligt at være logget ind i bibliotekets app med flere brugerkonti på samme tid. Du kan tilføje flere brugere, se en oversigt over brugerne og nemt skifte mellem dem uden først at skulle logge ud og ind igen.

Når du er logget ind i appen, kan du tilføje flere brugere ved at klikke på brugernavnet i toppen af "Min side". Dette åbner brugerlisten, hvor knappen "Tilføj en bruger" er tilgængelig. Herfra kan du indtaste en anden brugers, fx dit barns, login-oplysninger, hvorefter brugeren tilføjes til din brugerliste.

Med en anden ny funktion kan du nu undgå kø ved selvbetjeningsautomaten og i stedet låne dine bøger direkte i Biblioteket-appen på mobilen via funktionen ’Scan og lån’.

Når du er logget ind i appen klikker du på ’Scan og lån’ nederst i billedet. Hvis du ikke har slået NFC-funktionen i din smarthphone til bliver du bedt om at gøre det. Herefter flytter du forsigtigt din mobil rundt tæt på bagsiden på bogen. Når du mærker en vibration i mobilen er bogen lånt.