Kabler i server

Ny login-side

09.12.19
Ét log-in - flere hjemmesider.

Når du logger ind på bibliotekets hjemmeside, ser det anderledes ud end det plejer. Du bliver fremover mødt af en ny loginside, der logger dig ind på flere af bibliotekets digitale tjenester samtidig.

Den nye side er den samme, du vil blive mødt af på bibliotek.dk og Filmstriben - og når du er logget ind på hjemmesiden, er du automatisk også logget på de andre bibliotekssider - og omvendt!
Det vil sige, at du nu kan klikke dig videre på biblioteks-siderne UDEN at skulle logge dig på hver gang.
I løbet af de næste par måneder vil eReolen også komme på.

Husk at logge ud
Det er smart - men til gengæld skal du være ekstra opmærksom på at logge dig ud!
Du bliver nemlig ikke længere automatisk logget ud efter 15 minutter, som før.
Nu skal du enten logge af eller lukke din browser helt ned - hvis du ikke gør det, kan andre, der benytter den samme computer, bruge din profil.