Smartphone med høretelefoner på bog

Nu kan du låne flere e-bøger, lydbøger og film

30.12.20
Bibliotekerne i Middelfart kommune sætter kvoten til eReolen og Filmstriben op mens husene er lukkede.

På den digitale tjeneste eReolen kan borgere i Middelfart Kommune, via bibliotekets hjemmeside, læse og lytte til e-bøger, lydbøger og podcasts. Der er titler til både børn og voksne, fagbøger og romaner. Filmstriben er bibliotekernes digitale filmtilbud, hvor man kan se spillefilm, kort- og dokumentarfilm. Almindeligvis kan man låne to lydbøger, to e-bøger og to film på samme tid

I øjeblikket har man ikke mulighed for at gå på biblioteket for at finde en god bog. Derfor forhøjer biblioteket antallet af lån på eReolen og Filmstriben til fire lydbøger, fire e-bøger og fire film pr. borger. Dette gælder fra den 2. januar 2021 og indtil bibliotekshusene åbner igen.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om eReolen og Filmstriben og også finde anmeldelser med inspiration til gode læse- og lytteoplevelser. Anmeldelserne skrives på skift af vores bibliotekarer og litteraturformidlere, der arbejder hjemmefra under lukkeperioden.

> Om eReolen
> Anmeldelser