Strib Bibliotek

Nu åbner det nyrenoverede Strib Bibliotek

30.04.21
Fra torsdag den 6. maj kan man igen gå på biblioteket i Strib.

I løbet af de seneste år har Strib Bibliotek gennemgået en omfattende ombygning og modernisering, udført af arkitekt Jesper Henriksen i samarbejde med Middelfart Kommune.

Strib Bibliotek huser udover biblioteket, også Vejlby-Strib Lokalhistoriske Arkiv samt frivillige-foreningen ’Bevar Strib Bibliotek’, som er engageret i driften af biblioteket. Foreningen står også for mange kulturelle arrangementer i huset.

Nyt - både inde og ude
Bygningen har, under ombygningen, fået nyt tag, nye vinduer og ny facade. Indvendigt er huset blevet renoveret og nyindrettet, bl.a. er biblioteksrummet blevet udvidet med mere plads i børneafdelingen. På 1. salen er der blevet indrettet gode og lyse mødelokaler, som det på sigt bliver muligt at booke til møder og andre aktiviteter.

Det er således et helt nyt og forvandlet kulturhus og bibliotek, der den 5. maj står klar og fejres med en mindre markering for få inviterede gæster. Er man nysgerrig på hvordan dagen forløber, bliver åbningen foreviget i en filmoptagelse, som laves af ISOfilm, som efterfølgende kan ses på biblioteket hjemmeside.  Den store åbningsfest må vente til restriktionerne tillader, at vi må mødes i større forsamlinger.

Åbningstider
Strib Bibliotek kommer til at have åbent med betjening mandag kl. 13-17 og torsdag kl. 10-15. Dvs. at man kan komme og låne bøger fra torsdag den 6. maj kl. 10.

På grund af myndighedernes restriktioner bliver det indtil videre ikke muligt, at lukke sig ind med sundhedskortet og bruge biblioteket på ugens andre dage.

For at benytte biblioteket skal man vise gyldigt coronapas og ID samt huske at bære mundbind.