Lydbog

læs og lyt derhjemme

17.12.20
Biblioteket har p.t. lukket dørene til den fysiske bogsamling for at følge regeringens og de nationale sundhedsmyndigheders retningslinjer angående covid-19.

Du kan derfor ikke gå på biblioteket for øjeblikket for at finde den næste gode læseoplevelse, men heldigvis kan du stadig benytte eReolen, som du kan læse mere om herunder.

> eReolen

På eReolen finder du både e-bøger og lydbøger, og der er mange gode titler at vælge imellem. De titler, der er mærket med et blåt ikon, kan du låne lige så mange af, du vil. Titlerne med det hvide ikon tæller med i din kvote. I øjeblikket kan du låne fire e-bøger og fire lydbøger om måneden.

På eReolen GO! finder du alle børnematerialer fra eReolen. Børnebøgerne findes også på eReolen, men på eReolen GO formidles litteratur særligt til børn og unge i alderen 7-14 år.

> eReolenGO

Hvis du mangler inspiration eller hjælp til at finde lige den bog, der passer lige til dig, kan vi samlet en række anbefalinger af de bedste bøger indenfor forskellige temaer og genrer, som alle kan findes på eReolen. Anbefalingerne blev skrevet i sidste nedlukningsperiode og nu hvor vi har lukket igen vil flere komme til, efterhånden som vores bibliotekarer og litteraturformidlere får skrevet nye og friske anbefalinger. Så følg med på siden og rigtig god lytte- og læselyst.

> Anbefalinger