En hånd med bøger

Hent og aflever bøger på bibliotekerne

30.03.21
Fra den 4. marts kan man afhente reserverede bøger samt aflevere på bibliotekerne i Ejby og Nørre Aaby samt på Biblioteket på KulturØen.

Hvornår kan man afhente?
Man kan afhente og aflevere bøger på KulturØen alle hverdage mellem kl. 13 og 17. På Ejby og Nørre Aaby Bibliotek er der åbent for afhentning og aflevering mandag, tirsdag, torsdag og fredag mellem kl. 13 og 17.

Afhent og aflever
Siden slutningen af januar har man kunne afhente sine bestilte bøger ved KulturØen, hvis man forinden havde sendt en e-mail til biblioteket.

På torsdag den 4. marts udvides ordningen, så man kan afhente reserverede bøger på alle tre biblioteker i kommunen. Man modtager en sms eller e-mail, når bøgerne er klar til afhentning og skal dermed ikke sende en e-mail som tidligere.

Hvis man havde en reserveret bog stående på afhentningshylden ved nedlukningen i december, vil det også være muligt at hente den til og med den 15. marts.

Udover at afhente bøger, vil man nu også kunne aflevere bøger. Dog opkræver biblioteket stadig ikke gebyrer på for sent afleveret materiale.

Det er ikke muligt at tage ophold på bibliotekerne, bruge pc’er, kopiere, printe eller betale bøder. Man kan heller ikke finde bøger på bibliotekernes hylder.

Mundbind, afstand og hensyn
Personalet på bibliotekerne overholder alle sundhedsmyndighedernes restriktioner omkring forsamlingsforbud, håndhygiejne og afstand. Derfor vil der kun blive lukket ganske få lånere ind ad gangen og man må indstille sig på, at der kan opstå kø og ventetid. Mundbind skal bæres ved afhentning og vi opfordrer til, at man viser hensyn og helst kommer kun én person ad gangen.

Har du spørgsmål om bestilling og afhentning af bøger, så skriv gerne en mail til bibliotek@middelfart.dk. Det er også stadig muligt at ringe i vores telefontid mandag til fredag 10-13 på tlf. 8888 5210.