Martin Kongstad
Martin Kongstad

Forfatterstafet - Martin Kongstad

26.04.22
I forfatterstafetten kan du møde 10 af tidens mest populære og kendte forfattere hen over foråret. Den fjerde gæst i stafetten er forfatter Martin Kongstad.

Hør forfatteren Martin Kongstads barske opskrift på succes, venskaber og hans take på tidsånden, med afsæt i bøgerne “Kokken der holdt op med at rødme” og “Casper”. 

 

Om Martin Kongstad

Læs mere om Martin Kongstad og hans bøger

Forfatterweb 

Forfatterweb er et forfatterleksikon over danske og udenlandske forfattere som omfatter både afdøde og nulevende forfattere. 

På biblioteket er der fri adgang til forfatterportrætterne, men hvis man ønsker at se et fuldt forfatterportræt f.eks. hjemmefra, skal man oplyse sine låneroplysninger.

Forfatterstafetten

Igennem foråret giver Forfatterweb stafetten videre til 10 forfattere, der fortæller om deres forfatterskab i dybdegående interviews. Du kan følge med i samtalerne her på hjemmesiden.
 

Bøger af Martin Kongstad

Materialer
Martin Kongstad: Han danser på sin søns grav : syv noveller
  • Bog

Han danser på sin søns grav : syv noveller

Af Martin Kongstad (2010)
Madanmelderen Mikkel er i 2000-tallets første ti-år en succes, men alligevel træt af omgangskredsens vellevned, hvor kreativitet absolut er i højsædet, så han må indse, at festen er slut og kærligheden væk
Læs mere
  • Bog

Han danser på sin søns grav : syv nov...

Af Martin Kongstad (2010)
Martin Kongstad: Fryser jeg : roman
  • Bog

Fryser jeg : roman

Af Martin Kongstad (2013)
Mikkel Vallin er blevet fyret som madanmelder, og hans kæreste er skredet. Men midt i derouten dukker en ny kvinde op, og denne gang vil han ikke lade sig indfange af parforholdets tentakler
Læs mere
  • Bog

Fryser jeg : roman

Af Martin Kongstad (2013)
Martin Kongstad: Kokken der holdt op med at rødme
  • Bog

Kokken der holdt op med at rødme

Af Martin Kongstad (2019)
I skyggen af sin dominerende far åbner gourmetkokken Magne vegetarrestauranten Oldenberg. Men kan de høje ambitioner om michelinstjernerne kombineres med kærligheden?
Læs mere
  • Bog

Kokken der holdt op med at rødme

Af Martin Kongstad (2019)
Martin Kongstad: Casper
  • Bog

Casper

Af Martin Kongstad (2020)
"Intet er hemmeligt". Forfatter Martin Kongstad bliver hyret til at skrive Casper Christensens første biografi. Det bliver en rejse tilbage i tiden og et møde med den Casper, han ikke længere ønsker at være. Original biografi, som kan nydes og læses af en bred læserskare, der vil møde andre sider af Casper Christens...
Læs mere
  • Bog

Casper

Af Martin Kongstad (2020)