Jesper Stein
Jesper Stein

Forfatterstafet - Jesper Stein

22.03.22
I forfatterstafetten kan du møde 10 af tidens mest populære og kendte forfattere hen over foråret. Den første gæst i stafetten er forfatter Jesper Stein, som fortæller om angsten ved at blive ædru.

Jesper Stein, der især er kendt for sine skarpe krimier, har netop udgivet en hudløs ærlig roman om sit opgør med alkoholismen.

“Ædru” skildrer "en mand, som pludselig bliver ædru og dermed står ovre på den anden side af gærdet og ser på det liv, han har levet, og den litteratur, han har læst, og tænker, what, hvad er det, der er foregået?" fortæller Jesper Stein i dette åbenhjertige interview med Forfatterwebs litteraturformidler Sarah Corner-Walker Hvidberg. 

Her forklarer han, hvad det er, misbrugere frygter at gå glip af, den dag de begynder et liv uden alkohol.


Om Jesper Stein

Læs mere om Jesper Stein og hans bøger

Forfatterweb 

Forfatterweb er et forfatterleksikon over danske og udenlandske forfattere som omfatter både afdøde og nulevende forfattere. 

På biblioteket er der fri adgang til forfatterportrætterne, men hvis man ønsker at se et fuldt forfatterportræt f.eks. hjemmefra, skal man oplyse sine låneroplysninger.

Forfatterstafetten

Igennem foråret giver Forfatterweb stafetten videre til 10 forfattere, der fortæller om deres forfatterskab i dybdegående interviews. Du kan følge med i samtalerne her på hjemmesiden.
 

Bøger af Jesper Stein