Bog med bogstaver
Bog med bogstaver

Digital læselyst

21.01.19
Få inspiration til læsningen, hvad enten det er fysiske bøger, lydbøger, e-bøger eller magasiner.

eReolen og e Reolen Global fungerer som et digitalt folkebibliotek. Alt indholdet er digitalt, hvilket vil sige at det skal læses/lyttes til fra en computer eller en smartphone/tablet.

RB Digital. Her kan du låne 350 forskellige magasiner fra hele verden i digitale udgaver. De er alle på engelsk og det er både de mere hyggelige bladre-magasiner og mere hardcore faglige tidsskrifter. Lån dem med dit lokale bibliotekslogin.

Litteratursiden.dk er bibliotekernes fælles hjemmeside om litteratur. Sitet er for alle, der vil inspireres til gode læseoplevelser, diskutere litteratur og blande sig i den litterære debat. Den indeholder inspiration, anmeldelser, analyser, temaer, artikler med mere. Du kan frit bruge hjemmesiden uden login. 

Forfatterweb er et forfatterleksikon over danske og udenlandske forfattere, som omfatter både afdøde og nulevende forfattere. Forfatterweb indeholder over 1.100 portrætter. Også børne- og ungdomsforfattere samt illustratorer. 
Udvalget rummer såvel klassiske forfatterskaber som debuterende forfattere inden for alle genrer. 

Bibliotek.dk. Hvis du mangler inspiration til hvad du skal læse, så byder bibliotek.dk indenfor i bibliotekernes samlede udvalg af bøger og andre materialer. 
 
 

 

Oprindeligt skrevet af Herning Bibliotekerne.