Biblioteket holder lukket til og med påske

24.03.20
Bibliotekerne i Middelfart Kommune følger regeringens og de nationale sundhedsmyndigheders retningslinjer.

Der er derfor ingen adgang på bibliotekerne foreløbig til og med mandag den 13. april.

Det er ikke muligt at låne, aflevere eller reservere bøger, men man kan stadig benytte bibliotekets digitale tilbud. I lukkeperioden har biblioteket forhøjet kvoten af digitale lån med det dobbelte. Dvs. at man nu kan låne fire e-bøger og fire lydbøger på eReolen.dk og fire film på Filmstriben.dk.
> Om forhøjelse af digitale lån

For at benytte bibliotekets digitale tjenester skal man være oprettet som låner på biblioteket og være bosiddende i Middelfart Kommune. Hvis man er over 18 år er det muligt at oprette sig som låner med NemID på bibliotekets hjemmeside.
> Om oprettelse med NemID

Alle arrangementer til og med den 16. april aflyses. Alle købte billetter refunderes.

Hvis man har bøger, der skulle have været afleveret mens biblioteket har lukket, bliver de ikke pålagt gebyrer.

Har du spørgsmål til biblioteket mens vi har lukket, så skriv gerne en mail til bibliotek@middelfart.dk. Vi svarer så hurtigt som muligt.