Kampagnen "Som ingen andre steder"

Biblioteket er troværdigt som ingen andre steder

18.03.19
Demokrati og frihed er under pres af fake news, digitale trolde, politisk spin og skjult reklame.

Ytringsfrihed er afgørende i den demokratiske debat, men hvad nytter den, hvis man ikke ved, hvad der er op og ned?

Hvor går du hen, når du vil hente troværdig viden?
Spørger man danskerne, er de ikke i tvivl om, hvor informationerne er mest troværdige. Bibliotekerne er en klar topscorer, mens Facebook skraber bunden. Det viser en undersøgelse, som Danmarks Biblioteksforening, har lavet i samarbejde med Megafon. Og det mærkes også ude på bibliotekerne.

På bibliotekerne i Middelfart Kommune er der ingen fake news, spin eller skjulte reklamer. Det er afgørende, at biblioteket er et åbent og fælles mødested, styret af faglig viden og indsigt. Derfor deltager biblioteket i den nationale kampagne ”Dit bibliotek 24:7 – Som ingen andre steder”, der vil fortælle, hvorfor folkebiblioteket er så unikt.

På biblioteket kan du møde mennesker, meninger og ideer. Direkte fra kilden. Digitalt og døgnet rundt. Man finder det ikke andre steder – hverken fysisk eller digitalt. Til gavn og glæde for alle.

Besøg dit lokale bibliotek – for det er
> Som ingen andre steder!