KulturØ-pladsen

Bibliotekerne har lukket i øjeblikket

18.01.21
Der er ingen adgang på biblioteket på KulturØen samt på bibliotekerne i Nørre Aaby og Ejby.

Det er stadig hverken muligt at låne og aflevere bøger, men du kan stadig benytte bibliotekets digitale tilbud og låne e-bøger og lydbøger på eReolen samt se film på Filmstriben.dk. Her er kvoten af lån forhøjet fra den 2.1.2021, så du kan låne fire lydbøger, fire e-bøger og fire film om måneden.

For at benytte bibliotekets digitale tjenester skal du være oprettet som låner på biblioteket og være bosiddende i Middelfart Kommune. Hvis du er over 18 år er det muligt at oprette sig som låner med NemID på bibliotekets hjemmeside.

Alle planlagte arrangementer i perioden aflyses. Der kan i øjeblikket hverken bestilles eller købes billetter til forårets arrangementer.

Bibliotekernes udbringningsordning, 'Bogen kommer', sættes også midlertidigt på standby.

Der bliver ikke opkrævet nye gebyrer på for sent afleveret materiale, mens bibliotekerne holder lukket.

Det er i lukkeperioden muligt at kontakte bibliotekerne pr. telefon på hverdage mellem kl. 10-13 på telefon 8888 5210. Du kan også skrive en mail til bibliotek@middelfart.dk. Vi svarer så hurtigt som muligt.

Vi opdaterer løbende bibliotekets hjemmeside med nye informationer, så hold øje med www.middelfartbibliotek.dk.

Turistinformationen på KulturØen er også lukket.

Vi glæder os til at se jer igen når vi åbner igen. Pas rigtig godt på hinanden!

(Siden opdateres løbende)