Biblioteket på KulturØen

Bibliotekerne er åbne - Husk coronapas!

20.04.21
Efter en lang nedlukningsperiode bliver det nu muligt at bruge bibliotekerne i Middelfart, Ejby og Nørre Aaby som man plejer. Det kræver dog fremvisning af et coronapas ved indgangen.

Myndighederne har nu givet grønt lys til, at bibliotekerne fra onsdag den 21. april, må åbne dørene for lånere, som igen kan komme indenfor, finde bøger på hylderne, låne og aflevere bøger, bruge publikumscomputere, kopiere, printe, læse avis, studere og i det hele taget bruge biblioteksrummet som man plejer. Pga. retningslinjerne om afstand kan personalet dog ikke tilbyde hjælp ved kopimaskine og pc’er.

For at få adgang til bibliotekerne skal alle over 15 år fremvise et gyldigt coronapas på telefon eller i papirform. Dvs. et bevis for, at du enten er færdigvaccineret eller har fået foretaget en negativ test der er højst 72 gammel. Børn under 15 år skal vise sundhedskort, hvis personalet beder om det. Man skal stadig huske at bære mundbind, have fokus på håndhygiejne samt holde god afstand til andre lånere og personale når man færdes på bibliotekerne.

De bøger der er lånt inden nedlukningen, kan afleveres ved ’frit lejde’, dvs. uden at der kommer bøder på, til og med tirsdag den 25. maj. Herefter tilskrives bøgerne bøder som normalt.

Bibliotekernes åbningstider fra 21. april
Biblioteket på KulturØen: mandag til fredag kl. 10-17 og lørdag kl. 10-14.

Nørre Aaby og Ejby Biblioteker: mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 13-17.

Derudover har bibliotekerne telefontid mandag til fredag kl. 10-13

Der er pt. ikke mulighed for selvbetjent åbningstid når personalet ikke er til stede.

Få den nyeste information på her på siden. Har du spørgsmål om genåbningen, så skriv gerne en mail til bibliotek@middelfart.dk.

Vi glæder os til at se jer igen.