Foto:  Kim Wendt
Foto: Kim Wendt

Bibliotekerne åbner for selvbetjening og brug af computere den 29. juni

16.06.20
Fra mandag den 29. juni kan man igen bruge bibliotekernes computere samt printe, kopiere og scanne dokumenter. Derudover kan man også fra den 29. juni gå på biblioteket når personalet ikke er til stede, i den ’selvbetjente’ åbningstid.

Siden bibliotekerne åbnede dørene igen den 18. maj, har myndighederne af flere omgange lempet på de mange restriktioner og begrænsninger, bibliotekerne blev pålagt i forbindelse med genåbningen. Nu har sundhedsmyndighederne givet grønt lys til at bibliotekernes computere, printere og scannere kan benyttes af lånerne igen. Der vil blive sat håndsprit frem ved computerne og bibliotekerne opfordrer til bruge det før og efter brug. Derudover vil tastaturer og siddepladser blive hyppigt rengjort

Den yderligere genåbning giver bibliotekerne mulighed for at udvide åbningstiden med en del flere åbningstimer. Bibliotekerne må nemlig nu holde åbent med selvbetjening, således at lånerne kan bruge biblioteket før personalet er mødt og efter de er gået hjem. 

Det betyder at bibliotekerne i Ejby og på KulturØens biblioteker vil have åbent alle dage kl. 7-21. I Nørre Aaby er der åbent fra kl. 7-17. Der kommer til at være betjening, hvor man kan få hjælp af personalet på KulturØen mandag-fredag kl. 10-17 samt lørdag kl. 10-14. 

Derudover er der midlertidigt begrænset betjening på biblioteket på KulturØen på alle hverdage i tidsrummet kl. 17-19. 

På bibliotekerne i Nørre Aaby og i Ejby er der betjening mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 13-17. 

Få mere information på bibliotekets hjemmeside www.middelfartbibliotek.dk. Har du spørgsmål om genåbning af bibliotekerne, så skriv gerne en mail til bibliotek@middelfart.dk.

Oversigt over bibliotekernes åbningstider gældende fra mandag den 29. juni og foreløbigt frem til 1. september:

KulturØen
Huset er åbent: Mandag-søndag: 7-21
Betjening: Hverdage: 10-19 (kl. 17-19 er der begrænset betjening) Lørdage: 10-14

Ejby Bibliotek
Huset er åbnet: Mandag-søndag kl. 7-21
Betjening: Mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 13-17

Nørre Aaby Bibliotek
Huset er åbent: Mandag-søndag kl. 7-17
Betjening: Mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 13-17