Bogreoler på biblioteket på KulturØen

Bibliotekerne åbner mandag den 18. maj

14.05.20
Efter en lukkeperiode på to måneder, bliver det nu muligt at komme på bibliotekerne i Middelfart, Ejby og Nørre Aaby igen. Men her i begyndelsen kan man kun låne og aflevere bøger.

Myndighederne har nu givet grønt lys til, at bibliotekerne fra mandag den 18. maj, må åbne dørene for lånere så man kan komme indenfor, finde bøger på hylderne og låne dem samt aflevere de bøger man har derhjemme. Ved skrankerne kan man få hjælp af personalet til f.eks. at finde og reservere bøger.

Alle bibliotekernes andre funktioner er indtil videre fortsat nedlukkede. Dvs. alle kommende arrangementer er aflyst og man kan ikke bruge publikumscomputere, kopiere, printe, læse avis, studere eller i det hele taget, tage siddende ophold i biblioteksrummet. 

Sikkerhed
For at overholde myndighedernes sikkerhedsforanstaltninger er der blevet opsat plexiglas ved skrankerne og afstandsmærkning på gulvene som hjælp til at holde afstand ved udlån og aflevering. Personalet bærer plastikhandsker når de er på arbejde og alle arbejdsredskaber vil blive rengjort og afsprittet ofte, ligesom husene bliver rengjort hyppigere. Der vil blive opsat håndsprit og plastikhandsker, som lånerne kan bruge, både ved indgangen, rundt omkring i husene samt ved udlåns- og afleveringsmaskinerne. 

Åbningstid
Bibliotekerne kommer til at have åbnet i de tidsrum, hvor der normalt er betjent åbningstid. Dvs. hvor personalet er til stede. Der bliver ingen selvbetjent åbningstid, hvor man selv kan lukke sig ind. Biblioteket på KulturØen vil have åbent mandag til fredag kl. 10-17 og lørdag kl. 10-14. På Nørre Aaby- og Ejby Bibliotek er der åbent mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 13-17.  

Aflevering
De bøger der er lånt inden nedlukningen, kan afleveres ved ’frit lejde’, dvs. uden at der kommer bøder på, indtil mandag den 8. juni. Herefter tilskrives bøgerne bøder som normalt.

KulturØen
Restaurant Mast på KulturØen åbner ligeledes mandag den 18. maj. Turistinformationen, biografen og caféen på KulturØen har fortsat lukket. Det er ikke muligt at booke mødelokalet eller Middelfartsalen. 

> Ofte stillede spørgsmål om genåbningen

Tags