Skranken i biblioteket på 1. sal på KulturØen

Åbningstiden på Biblioteket på KulturØen indskrænkes midlertidigt

04.11.20
Fra torsdag den 5. november lukker biblioteket på KulturØen i den såkaldte selvbetjente åbningstid.

Det betyder at Biblioteket på KulturØen udelukkende holder åbnet i de tidsrum, hvor der er bibliotekspersonale tilstede til at betjene publikum.
OBS. Ændringen er blevet forlænget og gælder foreløbig til og med den 3. januar 2021.

Du kan stadig aflevere bøger og afhente reserverede bøger, men ikke finde bøger på hylderne og heller ikke opholde dig på biblioteket udenfor den betjente åbningstid.

Indskrænkningen af åbningstiden på Biblioteket på KulturØen er en ledelsesbeslutning, der er truffet på baggrund af de senere ugers stigende COVID-19-smittetal, kombineret med at der har været flere episoder, hvor grupperinger ikke har overholdt de gældende restriktioner og anvisninger fra det personale der er til stede på KulturØen i aftentimerne. Som situationen ser ud lige nu finder ledelsen det ikke forsvarligt at stille det selvbetjente bibliotek til rådighed på KulturØen.

De aktuelle (betjente) åbningstider for Biblioteket på KulturØen, gældende fra torsdag den 5. november og til og med 3. januar 2021, bliver således:

Mandag-fredag: 10-18
lørdag: 10-14
Søndag: lukket

Bibliotekerne i Ejby og Nørre Aaby har fortsat åbnet som de plejer.

Har du spørgsmål, så skriv gerne en mail til bibliotek@middelfart.dk. Vi svarer så hurtigt som muligt.