Tina Rassing

Walk and sing - gå og syng med på fællessangsgåtur

13.09.21
Tag med på en forfriskende gåtur i Middelfart tirsdag den 21. september kl. 16.30 sammen med sanglærer og korleder Tina Rassing. Og ja - vi skal selvfølgelig synge undervejs.

Hvis du hører til dem, der både kan lide at synge og at gå en frisk tur i vores dejlige, lokale omgivelser, skal du sætte kryds i kalenderen tirsdag den 21. september kl. 16.30. Og samtidig håbe på godt vejr. Her vil Tina Rassing, der både er sanglærer og vandreentusiast, gå i spidsen og synge for, når vi bevæger os ud på en gåtur på en 4-5 kilometer i Middelfart.

Walk and sing – sådan gør vi
Vi mødes og varmer op med den første fællessang på pladsen foran KulturØen, hvorefter turen tager sin begyndelse. Undervejs vil der være flere stop, hvor Tina deler ud af sin erfaring som sanglærer og korleder kombineret med hendes kærlighed til naturen og vandring. Her kan du lære om stemmen, kroppen og åndedrættet, og vi vil også snakke lidt om de sange, vi skal synge.

Alle kan deltage, men man skal kunne gå 5 kilometer i almindeligt tempo og selvfølgelig have lyst til at synge for fuld hals i det fri.

I tilfælde af meget dårligt vejr bliver arrangementet aflyst.

Det er gratis at deltage, men nødvendigt at have billet.
> Bestil billet

Arrangementet er blevet til i samarbejde med DOF Middelfart MusikAftenskole.