Skakbrikker

Velkommen i Mandagsklub

18.01.20
Har du lyst til en kop kaffe, et parti skak eller bare en god snak? Så skal du komme til Mandagsklub på Nørre Aaby Bibliotek. Alle er velkomne.

Hvis du trænger til lidt hyggeligt og uforpligtende samvær her i årets første måneder, er Mandagsklub noget for dig. Den sidste mandag i januar, februar, marts og april fra kl. 14.00 til 16.30 er Mandagsklubben åben med kaffe på kanden, forskellige spil til rådighed samt god stemning.

Hvad er Mandagsklub?
Hvis du har lyst til at spille kort, skak eller et brætspil, er der rig mulighed for det i Nørre Aaby Biblioteks Mandagsklub. Det kan også være, du bare har lyst til en kop kaffe og en sludder, og det er der også plads til. Biblioteket sørger for kaffen/kakaoen samt lidt knas og stiller forskellige spil til rådighed. Du er også meget velkommen til at medbringe dit eget yndlings-brætspil. Alle er velkomne – uanset alder. 

Det er mandag den 27. januar, mandag den 24. februar, mandag den 30. marts og mandag den 27. april, der er Mandagsklub på Nørre Aaby Bibliotek. Alle gange fra kl. 14.00 til kl. 16.30. Det er gratis at deltage, og der kræves hverken tilmelding eller billet – kun lysten til at hygge sig.