Foto: Martin Reinhard

udsolgt - Stine Pilgaard – om ’Meter i sekundet’

24.11.21
Oplev foredrag og syng med på højskolesange, når forfatter, Stine Pilgaard, besøger KulturØen torsdag den 2. december. OBS: du skal vise coronapas ved indgangen.

Stine Pilgaard nyeste bog ‘Meter i sekundet’ har bogstaveligt talt taget læserne og anmelderne med storm. Siden udgivelsen i 2020 har det regnet ned over bogen med roser, stjerner, hjerter og priser. For Stine Pilgaard skriver i en stil, der er helt hendes egen, med humor, overraskelser, sans for detaljer og med mange præcise sproglige observationer.

Meter i sekundet’ er en humoristisk og kærlighedsfuld roman en ung kvinde, der flytter til Vestjylland og skal finde vej i højskolelivet og den vestjyske samtaleform, og samtidig finde ind i rollen som nybagt forælder og orakel i lokalavisens brevkasse. En krævende øvelse for én, der bevæger sig sprudlende, buldrende og bramfrit gennem tilværelsen.

Forfattersnak og fællessang
Bogen består af ni afsnit, som alle afrundes med en sangtekst. Heriblandt ’Fortabt er jeg stadig’, som nu er at finde i den nye højskolesangbog. Kom og lyt, og syng med, når Stine Pilgaard gæster KulturØen til forfattersnak og fællessang.

Arrangementet er blevet til i et samarbejde mellem DOF Middelfart MusikAftenskole og Middelfart Kultur og Bibliotek. Det foregår i Middelfartsalen på KulturØen torsdag d. 2. december kl. 19.00. Billetter koster 80 kr.

> Køb billet