Vignet for Byturen
Vignet for Byturen

Tag på opdagelse i Middelfart

11.06.20
Bibliotekets gå-det-selv-bytur er en oplagt sommeraktivitet for hele familien.

Løft hovedet, lad øjnene vandre og bliv opmærksom på alle de ting, der findes rundt omkring i Middelfarts hyggelige og spændende gader. Nu da sommeren er over os er det blevet tid til en af bibliotekets faste traditioner. Det er naturligvis årets udgave af Byturen, der vanen tro leder børn og voksne ud på en både lærerig og underholdende gåtur.  

Blik for detaljen
Det er blevet en fast og populær sommertradition, at Middelfart Kultur & Bibliotek inviterer hele familien på en nøje planlagt gåtur rundt i Middelfart. Undervejs skal man have øjnene med sig, så man kan besvare de spørgsmål, der knytter sig til ruten. 

Dette års byvandring har fokus på farver i bybilledet og naturen. 
Gåturen starter ved KulturØen og går langs Lillebælt til Kongebrogården. Herfra går turen gennem den gamle bydel og gågaden retur til KulturØen. Turen er ca. 4 km lang i alt.
    
Hent folderen og deltag i konkurrencen
Årets rute er udførligt beskrevet i en folder. Alt er tilrettelagt således, at både børn, forældre og bedsteforældre kan tage hinanden i hånden, gå turen og besvare spørgsmålene, som let kan besvares ved blot at kigge sig opmærksomt omkring.

Når turen er gået og spørgsmålene besvaret, skal svarene afleveres på et af bibliotekerne - hvis altså man vil deltage i konkurrencen om fine præmier.

Årets Bytursfolder ligger klar til afhentning på bibliotekerne i hele kommunen. Folderen kan hentes på bibliotekerne frem til den 22. august. Den kan også printes via linket nedenfor. For at deltage i konkurrencen skal svarene være biblioteket i hænde senest den 22. august.
> Print Bytursfolderen

Hvis I tager nogle billeder undervejs på turen, må de meget gerne deles på bibliotekets Facebook-side.
> Bibliotekets Facebook-side
 

Tags