Vignet for Strikkecafé

Samværs-strik

06.09.18
Åbne Strikkecaféer på bibliotekerne.
Strik, snak og socialt samvær er tre ting, som klæder hinanden rigtig godt. De Åbne Biblioteker i Ejby og Nørre Aaby og biblioteket på KulturØen lægger hus til Åbne Strikkecaféer en gang om måneden med start i september. Så find strikkepindende frem og kom til strik-og-hyg på et bibliotek nær dig.

Kom og strik med
Strikkecaféerne er åbne for strikkere i alle aldre og på alle niveauer, så der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage – udover lysten til at strikke. Der kan naturligvis udveksles strikke-fif og inspireres på kryds og tværs over kaffen.

Ejby
På Ejby Bibliotek er der åbent i den Åbne Strikkecafé tirsdag den 4. september og efterfølgende mødes de strikkeglade den første tirsdag i hver måned kl. 18.30–20.30.

KulturØen
På biblioteket på KulturØen er der første gang Åben Strikkecafé onsdag den 12. september og efterfølgende er der gang i pindene den anden onsdag i hver måned kl. 10.00–11.30.

Nørre Aaby
På Nørre Aaby Bibliotek strikkes der første gang torsdag den 27. september og herefter den sidste torsdag i hver måned kl. 14-16.30.

Strikkecaféerne er åbne for alle, og det er gratis at deltage. Biblioteket sørger for kaffen.