Børn og voksne til babyrytmik

Så er der rytmer for rollinger

28.09.18
Bibliotekerne inviterer til babyrytmik for de 0-3 årige.

Det er ikke uden grund, at små børn og sang og musik er et godt match. Børn har en medfødt musikalitet, og hvis den bliver stimuleret fx gennem babyrytmik, styrker det børnene både motorisk, sprogligt og psykisk.

Derfor har biblioteket igen inviteret danser, koreograf og rytmepædagog Sara Lindhardt til at tage de små rollinger med på 45 minutters rytmisk rejse.

Naturlig leg og udvikling
Det kommer til at handle om dans og bevægelse, når bibliotekerne vanen tro inviterer de mindste og deres voksne til babyrytmik her i efteråret. Sara Lindhardt, der til daglig er tilknyttet Den Kreative Skole i Fredericia, bruger sang og musik til at understøtte og videreudvikle børnenes naturlige grovmotoriske udvikling gennem en legende og sanselig tilgang. Og hvem ved? Måske får I lært et par nye sange og lege undervejs.

Tag din baby på armen og brug en formiddag på biblioteket med sang, leg og musik.

Hvornår er det?
Der er babyrytmik på alle de fire biblioteker i Middelfart Kommune. Mandag den 1. oktober er det Ejby Bibliotek, der lægger hus til løjerne. Lørdag den 3. november rykker rytmerne ind på KulturØen. Mandag den 12. november lægger Strib Bibliotek hus til rytmikken. Og endelig er der mandag den 19. november gang i den på Nørre Aaby Bibliotek.

Alle dage kl. 10.00-10.45

Det er gratis at deltage, men børn skal have en billet.
> Ejby - er afholdt
> KulturØen - er afholdt