baby på græs
Baby på græs

Rytmik for rollinger - under åben himmel

29.04.21
Kom til udendørs Babyrytmik med rytmikpædagog Sara Lindhardt. Medbring selv et tæppe til at sidde på samt et gyldigt coronapas.

Bibliotekets populære arrangement for de allermindste ’Babyrytmik’ rykker denne gang ud i det fri og det er stadig musik, bevægelse, leg og samvær med dit barn, der er i fokus. Forhåbentlig bliver I inspireret til endnu mere musikalsk udfoldelse derhjemme. Husk påklædning som passer til vejret og en pude eller et tæppe til at sidde på.

Her sker det
Det er den erfarne rytmikpædagog Sara Lindhardt, der står for Babyrytmikken, og den rytmiske rejse varer ca. 45 minutter og er for børn mellem 3 måneder og 3 år.

Der er Babyrytmik i Tusindårslegeparken i Nørre Aaby lørdag den 8. maj, på KulturØen-pladsen i Middelfart torsdag den 20. maj og på legepladsen mellem biblioteket og det gamle rådhus i Ejby torsdag den 27. maj. Alle gange er det kl. 10.00

Det er gratis at deltage i Babyrytmik. Tilmelding er nødvendig og både børn og voksne skal have billet.

> Bestil billet Nørre Aaby
> Bestil billet KulturØen