Børn og voksne til babyrytmik

Rytmer for rollinger

11.01.19
Tag din baby under armen og kom til Babyrytmik på biblioteket, hvor der både skal synges, leges og danses.

Børn har en naturlig og medfødt musikalitet, som de har god gavn af at få stimuleret.

Hvis de mindste får stimuleret deres medfødte musikalitet gennem eksempelvis Babyrytmik, styrker den børnene både motorisk, sprogligt og psykisk. Og mon ikke også de voksne har godt af lidt sang og musik sådan i al almindelighed?

Her sker det
Det er den erfarne rytmikpædagog Sara Lindhardt, der står for Babyrytmikken, og den rytmiske rejse varer ca. 45 minutter og er for børn mellem 0 og 3 år.

Der er Babyrytmik på Nørre Aaby Bibliotek mandag den 21. januar, på Ejby Bibliotek mandag den 4. februar og på KulturØen lørdag den 2. marts. Alle gange er det kl. 10.00

Det er gratis at deltage i Babyrytmik. Tilmelding er nødvendig, men kun børn skal have billet, som kan hentes gratis på nedenstående link.
> Babyrytmik i Nørre Aaby - UDSOLGT
> Babyrytmik i Ejby - UDSOLGT