Birgit Sloth til et tidligere arrangement

Oplæsning for voksne – læn dig blot tilbage og lyt

14.10.20
To lørdage i løbet af efteråret er der højtlæsning for voksne på Biblioteket på KulturØen.

> Bestil gratis billet - 24.10
> Bestil gratis billet - 7.11

Det er nemlig ikke kun børn, der har godt af at få læst højt. Også voksne kan trænge til at læne sig tilbage og bare lytte.

Højtlæsning for voksne bliver mere og mere populært rundt om på de danske folkebiblioteker. Og det kan vi godt forstå. Her skal man intet andet end at læne sig tilbage, lytte og lade historien få vinger for sit indre blik. Lørdag den 24. oktober og lørdag den 7. november kl. 11.00 er der oplæsning for voksne på Biblioteket på KulturØen.

Lyt til litteraturen
Når man læser en bog, er det en individuel foreteelse, mens højtlæsning er noget, man oplever sammen. Lørdag den 24. oktober er det litteraturformidler Maria Guldager Rasmussen, der læser højt og har valgt, hvad der skal lyttes til, og lørdag den 7. november er det bibliotekar Birgit Sloth.

Man bliver aldrig for gammel til at få en god historie læst højt, og det er så velgørende bare at læne sig tilbage og lytte – og ikke andet. Oplæsningen foregår på Biblioteket på KulturØen kl. 11.00 og varer ca. 45 minutter. Alle er velkomne til at komme og lytte. Det er gratis at deltage, men det er nødvendigt at have billet.