Garn og strikkepinde

Nu åbner bibliotekernes Strikkecaféer igen

29.04.21
Hvis du har savnet at mødes med andre strikkeglade, er der godt nyt nu. Med et corona-pas og dit strikketøj under armen kan du nemlig deltage i de hyggelige Strikkecaféer på både Ejby og Nørre Aaby Bibliotek samt KulturØen. Det er ganske gratis, men husk at du foruden et gyldigt corona-pas skal have en billet, så vi kan overholde corona-reSTRIKtionerne.

Mange har sikkert siddet derhjemme og strikket på livet løs under nedlukningen, men nu behøver du ikke længere at blive derhjemme med dit håndarbejde. I maj og juni er der nemlig Åbne Strikkecaféer på bibliotekerne i Ejby og Nørre Aaby og på KulturØen. Vi passer naturligvis stadig godt på hinanden og os selv, og derfor skal du huske et gyldigt corona-pas, når du kommer, samt en billet. Den koster ikke noget. Og det gør kaffen heller ikke.

Hvor og hvornår er det, der strikkes?
På Ejby Bibliotek er der Strikkecafé den tirsdag den 4. maj og tirsdag den 1. juni. Begge gange kl. 18.30-20.30.
> Bestil billet 4. maj
> Bestil billet 1. juni

På biblioteket på KulturØen er der Strikkecafé onsdag den 12. maj og onsdag den 9. juni. Begge gange kl. 10-12.
> Bestil billet 12. maj
> Bestil billet 9. juni

På Nørre Aaby Bibliotek holdes der Strikkecafé torsdag den 27. maj kl. 14-16.
> Bestil billet

Hvad er et gyldigt corona-pas?
For at få adgang til bibliotekerne og bibliotekernes arrangementer, er det et krav, at alle over 15 år skal fremvise et gyldigt corona-pas på telefon eller i papirform. Det vil sige et bevis for, at du enten er færdigvaccineret eller har fået foretaget en negativ test, der er højst 72 timer gammel. Derudover skal man også vise ID, som f.eks. sundhedskort.

Det er også stadig påkrævet at bruge mundbind, men når du sætter dig ned, må du tage det af, så længe du sidder.

Det er gratis at deltage i Strikkecaféerne, men da vi skal overholde myndighedernes retningslinjer vedrørende forsamlinger, er det nødvendigt at have billet.