Skakbrikker

Mandagsklub på Nørre Aaby Bibliotek

25.09.19
Som noget nyt slår Nørre Aaby Bibliotek nu dørene op for et hyggeligt, socialt og gratis tiltag: Mandagsklub!

Hvis du trænger til lidt hyggeligt og uforpligtende samvær i de mørke efterårsmåneder, er Mandagsklub noget for dig. Det er Nørre Aaby Bibliotek, der er vært, og du skal bare møde op med lyst til en snak og måske et spil skak, ludo eller et slag kort.

Hvad er Mandagsklub?
Den sidste mandag i månederne september, oktober og november fra kl. 14.00 til 16.30 inviterer Nørre Aaby Bibliotek til Mandagsklub, hvor alle er velkomne – uanset alder. Måske har du lyst til at spille kort, skak eller et brætspil? Det kan også være, du bare har lyst til en snak. Uanset hvad er du velkommen i Mandagsklub. Biblioteket sørger for kaffen/kakaoen samt lidt knas og stiller forskellige brætspil til rådighed. Du er også meget velkommen til at medbringe dit eget favorit-brætspil.

Det er mandag den 30. september, mandag den 28. oktober og mandag den 25. november, der er Mandagsklub på Nørre Aaby Bibliotek. Alle gange fra kl. 14.00 til 16.30. Det er gratis at deltage, og der kræves hverken tilmelding eller billet – kun lysten til at hygge sig.