De fire 'booktalkere'

Kom til Årets Bøger midt i Årets Bogsamling

02.06.21
Middelfart Kultur & Bibliotek er af Danske Skønlitterære Forfattere kåret som Årets Bogsamling 2020, og det skal fejres. Derfor inviterer vi til Årets Bøger, hvor du kan høre om nogle af de bedste udgivelser i 2020 – og det foregår selvfølgelig midt i vores prisbelønnede bogsamling. Det er torsdag den 17. juni kl. 17.00, vi hylder de gode bøger og os selv.

Der er sommer på vej, og måske er du begyndt at overveje, hvad du skal læse i sommerferien. Hvis du trænger til gode læsetips i den anledning, er det oplagt at lægge vejen forbi KulturØen den 17. juni, hvor bibliotekets fire, faste booktalkere vil præsentere de bedste bøger fra 2020. Samtidig skal vi fejre, at Middelfart Kultur & Bibliotek er blevet kåret til Årets Bogsamling 2020, så det bliver en dag i de gode bøgers tegn.

Årets Bøger 2020
Det er bibliotekets faste Booktalk-hold bestående af Birgit Sloth, Benjamin Fritz-Jensen, Kamilla Uttrup og Maria Guldager Rasmussen, der hver især vil præsentere et udvalg af de bedste bøger, der udkom i 2020. Her er både dansk og udenlandsk litteratur og flere forskellige genrer repræsenteret, så der vil være gode læsetips at hente for enhver.

Årets Bogsamling 2020 – det er os!
Hvert andet år kårer interesseorganisationen Danske Skønlitterære Forfattere Årets Bogsamling. Det er en pris, der hylder de danske folkebiblioteker, der vægter de fysiske bøger på reolerne højt. Biblioteker, hvor kvalitetslitteraturen har det godt, om det så er den aktuelle, anmelderroste samtidslitteratur, de store klassikere eller de mange gode romaner, novellesamlinger eller digte, der udkom for flere år siden.

Husk dit coronapas
For at få adgang til arrangementet, er det et krav, at alle over 15 år skal fremvise et gyldigt corona-pas. Det er også stadig påkrævet at bruge mundbind, men når du sætter dig ned, må du tage det af, så længe du sidder

Det er torsdag den 17. juni kl. 17-18.15, der er Årets Bøger midt i Årets Bogsamling i Oasen på KulturØen. Det er gratis at deltage, men nødvendigt at have billet.
> Bestil billethttps://www.place2book.com/sw2/sales/lh8sen2j85