Klaver og violin

Fyraftenssang mennesker imellem

06.04.18
Den 19. april er det Hans-Henrik Skieller der har udvalgt sangene og sidder bag klaveret, når der skal synges fra Højskolesangbogen.

April måned har ry for at være lunefuld. Så om det er varmt eller koldt, vådt eller tørt, tør vi ikke gisne om. Ét er dog sikkert: Uanset vejret er det altid dejligt at mødes for at synge sammen, og det gør vi torsdag den 19. april på KulturØen i Middelfart, hvor det er musikpædagog Hans-Henrik Skieller, der akkompagnerer og introducerer sangene.

Dagens tema: Mellem mennesker
Det er Hans-Henrik Skieller, der har valgt, hvilke af Højskolesangbogens mange sange, der skal synges denne dag. Der er rigtig mange af sangene i Højskolesangbogen, der enten direkte eller indirekte handler om, at vi mennesker betyder noget for hinanden og har indflydelse på hinandens liv. Det gælder både i stort og småt, i krig og kærlighed, i fællesskab og i ensomhed.

Til Fyraftenssang vil Hans-Henrik præsentere en buket af disse sange. Samtidig fortæller han om sangenes baggrund og deres tekstlige indhold, inden vi synger dem sammen. De valgte sange er en blanding af både kendte og mindre kendte, og Hans-Henrik leverer selv klaverakkompagnementet.

Det er torsdag den 19. april kl. 16.30-18.00, der er Fyraftenssang i Oasen på KulturØen. Det er gratis at deltage, og der kræves ingen særlige forudsætninger. Kun lysten til at synge – eller til at lytte.

Fyraftenssang er arrangeret i samarbejde med DOF Middelfart MusikAftenskole.