Fyraftenssang

Fyraftenssang med indlagte historier

11.09.19
Med Morten Winther Johannsen ved tangenterne og med højskolesangbogen i hånden synger vi i fællsskab.

Hvis du trænger til en rar stund efter fyraften, skal du lægge vejen forbi KulturØen mandag den 23. september, hvor der afholdes Fyraftenssang. Her synger vi udvalgte sange fra Højskolesangbogen akkompagneret af Morten Winther Johannsen. Der er næsten altid en god historie forbundet med en sang og Morten kan rigtig mange og ynder at dele ud af dem.

Det gennemgående tema til Fyraftenssang bliver denne gang; liv, sprog og ånd, men det er jo efterår og der vil også være mulighed for at foreslå sin yndlings-efterårs-sang.

Det er torsdag den 23. september kl. 16.30-18.00, der er Fyraftenssang på KulturØen. Det er gratis at deltage, og der kræves ingen særlige forudsætninger. Kun lysten til at synge – eller til at lytte.

Fyraftenssang er arrangeret i samarbejde med DOF Middelfart MusikAftenskole.