Efterårsblade

Efterårsferie på biblioteket

09.10.18
Biblioteket på KulturØen på en række hyggelige indendørs-aktiviteter i efterårsferien for både de mindre og større børn.

Jazz for børn
Michael Blicher har spillet jazz i det meste af verden med forskellige bands. Nu gæster han KulturØen med Michael Blicher Special Occasion Band.

Bandet tager publikum med gennem et swingende, musikalsk og legesygt univers. Det bliver jazz i børnehøjde, og musik man umuligt kan sidde stille til.

Koncerten er gratis og foregår på biblioteket den 19. oktober kl. 14 - 15.

Quiz med hekse og vind biografbilletter
I efterårsferien kan man gå på jagt efter quizspørgsmål, som kan befinde sig i hele biblioteket.

Spørgsmålene handler om hekse og er uhyggeligt hyggelige, så både voksne og børn fra 9-10 år kan deltage. Mindre børn kan også deltage, men da spørgsmålene er lidt svære, er det bedst, at de deltager i samarbejde med deres voksne.

Tag et svarark i børnebiblioteket, udfyld det med de rigtige svar og aflever svararket i børnebiblioteket igen. På den måde kan man deltage i lodtrækningen om biografbilletter til den nye film Vildheks.

Prøv også Nationalmuseets test: Er du en heks?

Læs i 24 timer
Readathon er navnet på et læsemarathon som biblioteket i Middelfart afholder i efterårsferien. Læs non-stop i 24 timer, fra tirsdag kl. 12 til onsdag kl. 12 den 16. og 17. oktober, er opfordringen og ikke mindst udfordringen til unge mellem 13 og 17 år. Biblioteket sørger for gode bøger og hygge i det hele taget, mens der læses ivrigt rundt på hele KulturØen.

Det koster 60 kr. at deltage i Readathon, inkl. pizza, morgenmad, drikke og snacks.

For at deltage skal man, udover at have den rigtige alder, også:

*Elske at læse.
*Kunne læse i timevis uden at kede sig.
*Gerne ville møde andre, der også elsker at læse.

> Køb billet til Readathon