Tilmelding til DR Romanklubben

Tilmeldingen er åben fra fredag den 1. oktober til og med fredag den 22. oktober.

Biblioteket opretter to læsekredshold, som skal mødes på KulturØen fra december til maj. Der er plads til 11 deltagere på hvert hold, som skal diskutere de seks bøger, der er udvalgt til at være med i opløbet om DR Romanprisen.

Sådan melder du dig til

Tilmelding kan ske via nedenstående formular eller på biblioteket. Det koster 200 kr. at deltage. Hvis der er flere tilmeldinger, end der er pladser på holdene, trækkes der lod blandt alle tilmeldte. Alle får besked senest onsdag den 27. oktober, og har man været heldig at få en plads, skal betaling ske senest den 5. november.

Hvordan foregår det?

Alle interesserede har mulighed for at tilmelde sig et af de to læsekredshold. Holdene mødes enten tirsdag eller onsdag kl. 16.30-18.00, og første gang bliver henholdsvis tirsdag den 30. november og onsdag den 1. december. Herefter mødes læsekredsene en gang om måneden til og med maj.

En bibliotekar deltager i alle læsekredsene og fungerer som ordstyrer. Der serveres hver gang kaffe og te med lidt sødt til.

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.